fellah Foto: Scanpix
Oslo 20110801.Veigar Pall Gunnarsson ble presentert som Vålerengaspiller i pausen i vennskapskampen i fotball mellom Vålerenga og Liverpool på Ullevaal stadion i Oslo mandag kveld.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold

ULLEVAAL (Aftenposten.no): I pausen i treningskampen mellom Vålerenga og Liverpool ble Veigar Páll Gunnarsson presentert for Oslo-publikumet.

Ikke alle forstår helt hvorfor islendingen er hentet til Vålerenga – riktignok har savnet etter en spiss vært stort hele 2011-sesongen, men hvordan man skal få plass til både Gunnarsson og Mohammed Fellah etter hvert, er det flere som lurer på.

Ikke Mohammed Fellah selv – 22-åringen lover han bare skal bli bedre av konkurransen, og viste han er klar for å ta opp kampen gjennom sin iskalde scoring mot Liverpool, hvor han først fintet Anfield-legenden Jamie Carragher så han ble svimmel før han dunket ballen forbi Pepe Reina.

— Det er bra at Vålerenga knytter til seg kvalitetsspillere som Veigar, som har bevist i flere sesonger hvor god han er.

— Jeg skal bare bli bedre av den konkurransen her, og er ikke bekymret. Nå som kneet begynner å bli bra igjen, skal jeg trene et par timer ekstra hver eneste dag, lover midtbaneteknikeren.

- Ekstra energi

Tidligere har Fellah uttrykt overraskelse over at Gunnarsson var på vei til Oslo Øst. Nå har Vålerenga-spilleren et mer avslappet forhold til overgangen.

- Jeg tenker egentlig ikke så mye på det, men på et vis gir det meg ekstra energi at Veigar nå er på plass, sier Mohammed Fellah til Aftenposten.no.