Tirsdag uttalte FIFA-president Sepp Blatter at det var en feil å kåre den argentinske stjernespilleren Lionel Messi til VMs beste spiller i sommer.

Da Carlo Ancelotti ble spurt om Blatters uttalelser onsdag, fikk vi se en lite diplomatisk versjon av Real Madrid-treneren.

— Det er umulig å få Blatter til å holde kjeft, sa Ancelotti ifølge den spanske sportsavisen Marca.

Dermed kan det virke som at Ancelotti likte dårlig at Blatter sådde tvil om prisen, over tre måneder etter at den ble delt ut. Messi spiller for Real Madrids rivaler Barcelona, dermed kan det tenkes at journalisten som stilte spørsmålet kanskje hadde håpet at Ancelotti skulle si seg enig med Blatter.

Blatter uttalte at det var Tysklands keeper Manuel Neuer som burde fått prisen, en mening mange uttrykte allerede rett etter at Messi mottok prisen, da Argentina hadde tapt finalen mot Tyskland på Maracana.

Mener Ronaldo har vært soleklart best

I Spania får individuelle spillerkåringer stor oppmerksomhet, blant annet på grunn av at verdens to desidert beste spillere de siste årene, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, spiller i den spanske toppdivisjonen. Ancelotti ble også bedt om å vurdere den kommende kåringen av verdens beste spiller i kalenderåret 2014. — Det diskuteres alltid rundt gullballen, men i år trenger man ikke tenke på det. I fjor hadde man (journ. anm. Franck) Ribery og Messi, som scoret mål og vant viktige titler, men nå finnes det ingen tvil om at Cristiano Ronaldo kommer til å vinne gullballen, sier Ancelotti.

Italieneren stilte på pressekonferansen i anledning Real Madrids cupkamp mot fjerde nivå-laget UE Cornellá, som går av stabelen onsdag kveld.

— Vi kommer til å spille seriøst, og respektere laget og hvordan de spiller, sier Ancelotti.