AaFK hadde presset hardt på mot Sandefjord lenge. Med ett minutt igjen av ordinær tid dukket «Mos» opp i feltet og hælsparket ballen i mål til 1–1. – Jeg har ikke scoret så mange slik mål, men det har kommet noen lignende på trening i ny og ne. Jeg var litt tidlig inne i boksen og min eneste mulighet var å slenge ut en fot. Det var deilig å få en perfekt timing på den og se den gå i mål, sier han til Sunnmørsposten og gliser.

Det var liten tvil om at det var en scoring som betydde mye for både «Mos» og hele klubben.

– Vi er på hjemmebane og skal vise et ekstra stort publikum at det er verdt å se oss. Da er det utrolig bra at vi klarer å heve oss såpass i 2. omgang og snu det, sier han.

Spissen startet på benken, men ble byttet inn seks minutter før pause sammen med Aron Thandarson, som ble kampens store helt.

– Leverte Fredriksen en tordentale i pausen?

– Ja, vi fikk nok høre det i pause, men vi fortjente en tordentale også. Det gjorde at vi våknet og fikk vist og mer fram på banen, sier «Mos».

AaFK-treneren fleipet etter kampen med at han har gitt spissen beskjed om å slutte med «tullespark». Og nå var det nettopp et slikt spark som var med på å sikre AaFK tre viktige poeng.

– Det var utrolig å se den scoringen gå inn. Det betydde veldig, veldig mye for både oss og publikum. Jeg skal ikke klage på «Mos» mer, sier Fredriksen.