Tørum har vært under sterkt press i trønderklubben som går mot en mislykket sesong i eliteserien. Senest i tirsdagens VG sår sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen tvil rundt Tørums stilling.

– Det hadde ikke gjort noe om RBK kunne holdt personalpolitikken sin der den hører hjemme – inne på Brakka. På samme måte som at det er fullt lovlig å holde kjeft om potensielle overgangssaker i stedet for å sende en løsmunnet medieamatør ut i agurkpressen sommerstid for å røpe klubbens taktikk på markedet, skrives det på kjernen.com.

Det skrives videre at de mange lederskiftene i klubben de siste årene har ført til at klubben nå er skadelidende og styreleder, Terje Svendsen, må komme på banen for å klargjøre for personalpolitikken i klubben.

– Knut Tørum har en lang og begivenhetsrik framtid foran seg på Lerkendal. Hans egne arbeidsgivere ønsker tydeligvis å bruke media for å signalisere sitt syn på ham, men da skal de samtidig være smertelig klar over hvem de er til å kaste den første stein, understreker supporterne.

Knut Tørum tok over som hovedtrener for Rosenborg etter forrige sesong. Da hadde han fungert som vikarierende trener et halvt år, og ført klubben til gull i eliteserien.

Knut Torbjørn Eggen bla ansatt som sportsdirektør i Rosenborg denne sommeren. Han tok over etter Rune Bratseth.

Siden Nils Arne Eggen ga seg som hovedtrener for Norges mest suksessrike klubb har følgende fem trenere styrt på Lerkendal: Åge Hareide (2003), Ola By Rise (2004), Per Joar Hansen (2005), Per-Mathias Høgmo (2006) og Knut Tørum (2006-).

Rosenborg ligger for øyeblikket på en 5.-plass i eliteserien, men har en visjon om å bli blant Europas 30 beste klubber.

©NTB