To scoringer imot var det som skulle til for å vekke Manchester City i lørdagens FA-cupkamp hjemme mot Watford. Blåtrøyene vendte kampen til 4-2-seier og avansement.

Fernando Forestieri og Troy Deeney sørget for 2-0 til Watford i løpet av den første halvtimen. Om det resultatet hadde stått seg helt ut, ville det vært en kjempesensasjon. Sergio Agüero sørget nærmest på egen hånd for at det ikke ble en realitet.

OVERRASKET: Watford gikk opp i ledelsen mot Man City. Foto: NTB scanpix

– Vi spilte godt. Det var veldig nære på at vi kunne få med oss noe, men de viste hva som kreves for å spille i Premier League, sa Deeney etter kampen.

Kvarteret ut i annen omgang reduserte Agüero til 1-2. Tre minutter på overtid scoret argentineren sitt tredje for dagen og fastsatte resultatet med 4-2-scoringen.

I mellomtiden hadde Agüero selv ordnet 2-2 etter 79 minutter, før Aleksandar Kolarov sendte City i ledelsen for første gang i kampen da tre minutter gjensto av ordinær tid.

– Jeg var bekymret til pause. Jeg snakket mye med spillerne før kampen og var opptatt av at FA-cupen er skummel på grunn av motivasjonen til lagene lenger ned i systemet, sa City-sjef Manuel Pellegrini.

– Vi undervurderte ikke Watford, men jeg føler vi viste en god reaksjon i annen omgang.

City har denne sesongen vært helt overlegent på eget gress og vunnet samtlige elleve hjemmekamper med en målforskjell på 42-8. Manchester-laget ligger på 2.-plass i eliteserien, ett poeng bak Chelsea. (©NTB)

Engelsk FA-cup fotball lørdag, 4. runde:

**Birmingham – Swansea 1-2 (1-0)

Mål:** 1-0 Lee Novak (15), 1-1 Wilfried Bony (67), 1-2 Bony (69).

11.490 tilskuere.

**Bolton – Cardiff 0-1 (0-0)

Mål:** 0-1 Fraizer Campbell (50).

12.750 tilskuere.

Magnus Wolff Eikrem spilte 45 minutter for Cardiff, Mats Møller Dæhli spilte 10 minutter som innbytter.

**Bournemouth – Liverpool 0-2 (0-1)

Mål:** 0-1 Victor Moses (26), 0-2 Daniel Sturridge (60).

11.475 tilskuere.

**Huddersfield – Charlton 0-1 (0-0)

Mål:** 0-1 Simon Church (54).

10.120 tilskuere.

**Manchester C. – Watford 4-2 (0-2)

Mål:** 0-1 Fernando Forestieri (21), 0-2 Troy Deeney (30), 1-2 Sergio Agüero (60), 2-2 Agüero (79), 3-2 Aleksandar Kolarov (87), 4-2 Aguero (90).

46.514 tilskuere.

**Port Vale – Brighton 1-3 (1-2)

Mål:** 0-1 Rohan Ince (27), 1-1 Chris Robertson (36), 1-2 Solly March (43), 1-3 Jonathan Obika (77).