Jonathan Parr har funnet veien til Crystal Palaces førsteellever mye oftere etter at Tony Pulis tok over som manager.

Han startet også lørdagens FA Cup-kamp mot regjerende mester Wigan, men like før pause måtte han imidlertid bli byttet ut på grunn av en tilsynelatende alvorlig skade.

— Bekymring for Jonathan Parr, som har blitt båret av banen etter langvarig behandling. Venstrebacken fikk oksygenstøtte i det han forlot banen, skrev The Times-journalist Tony Barrett på Twitter.

Ifølge BBC fikk nordmannen legehjelp etter en kollisjon med Wigans midtbanespiller Callum McManaman like før pause. Hele åtte personer bidro til å legge Parr på båre og bære ham ut.

Skaden førte til at kampen ble stoppet i åtte minutter.

Crystal Palace meldte på Twitter at det skal dreie seg om en nakkeskade for Parr. 25-åringens far, Roger, opplyser til TV 2 at skaden ikke ser ut til å være så alvorlig som først fryktet.

Parr har fått godt med spilletid i Palace de siste månedene etter en langt skadeavbrekk.

Kampen endte 2-1 til tittelforsvarer Wigan. Uwe Röslers menn tok ledelsen ved fjorårets finalehelt Ben Watson etter 36 minutter, men Aaron Wilbraham utlignet for Palace i det 69. minutt. James McArthur ble matchvinner ti minutter senere.

Engelsk FA-cup fotball lørdag, 4. runde:

**Birmingham – Swansea 1-2 (1-0)

Mål:** 1-0 Lee Novak (15), 1-1 Wilfried Bony (67), 1-2 Bony (69).

11.490 tilskuere.

**Bolton – Cardiff 0-1 (0-0)

Mål:** 0-1 Fraizer Campbell (50).

12.750 tilskuere.

Magnus Wolff Eikrem spilte 45 minutter for Cardiff, Mats Møller Dæhli spilte 10 minutter som innbytter.

**Bournemouth – Liverpool 0-2 (0-1)

Mål:** 0-1 Victor Moses (26), 0-2 Daniel Sturridge (60).

11.475 tilskuere.

**Huddersfield – Charlton 0-1 (0-0)

Mål:** 0-1 Simon Church (54).

10.120 tilskuere.

**Manchester C. – Watford 4-2 (0-2)

Mål:** 0-1 Fernando Forestieri (21), 0-2 Troy Deeney (30), 1-2 Sergio Agüero (60), 2-2 Agüero (79), 3-2 Aleksandar Kolarov (87), 4-2 Aguero (90).

46.514 tilskuere.

**Port Vale – Brighton 1-3 (1-2)

Mål:** 0-1 Rohan Ince (27), 1-1 Chris Robertson (36), 1-2 Solly March (43), 1-3 Jonathan Obika (77).