Stavanger (aftenbladet.no): Du trodde kanskje Rosenborg flyr direkte til Stavanger foran kveldens kvartfinale i ishockeysluttspillet, men nei. Trønderne flyr til Sandefjord (Torp) og tar buss til Stavanger derfra. Der landet de klokken 08.00 fredag og har seks og en halv time foran seg i buss. Klokken 09.25 melder assistenttrener, Jan Morten Dahl, at bussen er én time forsinket og at de fortsatt står på Torp.

Etter planen skulle trønderne være fremme ved DNB Arena klokken 17 fredag. Kampstart er klokken 19 og med forsinkelsen kan det bli travelt da de endelig kommer til Stavanger.

— Det er den verste oppladningen vi kunne fått, men det er ikke noe vi får gjort noe med, sier Dahl.

BUSSTUR: Rosenborg-spillerne får med seg tre landsdeler når de kjører fra Sandefjord til Stavanger. Foto: Skjermbilde fra Gule Sider

Grunnen til den lange bussturen er dårlig økonomi. Klubben har lenge slitt med å få endene til å møtes og de sparer mange tusenlapper på å fly til Sandefjord, i følge assistentreneren. Eksakt hvor mye er ukjent for Aftenbladet.— Klubben sliter økonomisk og derfor må vi reise billigst mulig. Det er vi trenere og spillere innforstått med og vi får bare gjøre det beste ut fra situasjonen.

Klokken 23.00 setter de seg på bussen igjen. Destinasjonen er da Gardermoen hvor de skal ta fly klokken 11.40 lørdag. Alt av søvn trønderne får blir på veien ettersom de ikke har tatt seg råd til overnatting.

HER ER REISERUTA:

Start med fly fra Trondheim (Værnes) fredag kl 0700.

Ankomst Sandefjord (Torp) kl 0800. Buss fra Torp kl 0900.

Ankomst Stavanger kl 1700. Kamp kl 1900.

Avreise fra Stavanger kl 2300 med buss.

Ankomst Gardermoen kl 0800.

Avreise Gardermoen kl 1140. Ankomst Værnes kl 1310.