BRYNE (Aftenbladet): — Totalt sett sitter vi kanskje igjen med 500.000 kroner fra kampen. Det er ikke til å stikke under en stol at vi har økonomiske utfordringer og da er disse inntektene veldig kjærkomne, sier daglig leder i Bryne, Asle Tjøtta til Aftenbladet.

Til og med 3. runde er det hjemmelagene som dekker kostnadene og beholder inntektene fra cupkampene. Bryne har budsjettert med at klubben skulle nå 3. runde, men ikke at de skulle spille hjemmekamp mot Brann i 3. runde. I seriekampen mot Brann tidligere i vår solgte klubben 2791 billetter.

— Det at vi møter Brann gjør at disse inntektene blir ekstraordinære. Vi håper det skal komme 2500 tilskuere. Nå er jo dette en midtukekamp, men vi leverte et bra resultat mot Sandnes Ulf og i tillegg er det meldt godt vær. Det lover bra, sier Tjøtta.

Bryne har fortsatt ikke fått på plass en hovedsponsor for 2015 og i tillegg er det flere ledige sponsorplasser på Bryne-drakten. Tjøtta innrømmer at situasjonen bekymrer.

— Vi har ikke noe konkret på gang og det er klart situasjonen er stusslig. For hver dag som går blir det vanskeligere å få dette på plass, sier Tjøtta.