SKARPHALLEN: – Marin er fortsatt en mulighet. Vi må se på totalen. Vi skal jo også ha en keeper og en offensiv spiller inn, sier TIL-trener Bård Flovik.

Og de to sistnevnte posisjonene prioriterer TIL først.

– Det stemmer. Vi har hatt høytrykk på de rollene, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Orsulics avtale utløp i desember. TIL og kroaten har vært i dialog etter sesongslutt om en permanent avtale.

– Det har ikke endret seg noe der, sier advokat Andreas Ekker, som er Orsulics rådgiver.

– Marin har også hatt ferie. Det er tid for å se på alternativene hans, og TIL er fremdeles en mulighet, fortsetter Ekker.

– Vi har jo holdt en slags løpende dialog med agenten hans. Vi har ikke blitt enige om noe, men foreløpig har vi holdt kontakten og så får vi se om ting stemmer for begge parter, sier Svein-Morten Johansen.

Ledertype

Marin Orsulic ble signert i fjor sommer og var delaktig i et «Gutan» berget plassen. Blant annet spilte han hele kampen som midtstopper da TIL vant 3-1 over Bodø/Glimt og berget plassen i eliteserien.

iTromsø vet at TIL er imponert over kroatens lederegenskaper og at de ser på han som et godt alternativ på både stopper— og midtbaneplass.

Da iTromsø snakket med rådgiver Ekker i forrige uke, antydet han at en avklaring kunne komme om en til to uker.

– Overgangsvinduet er jo åpent ganske lenge (31. mars), men det kan godt være at det tar en-to uker før ting er klart, sier Ekker.

TIL har foreløpig signert Thomas Lehne Olsen foran 2016-sesongen og skal fortsatt ha tre-fire spillere til.

Det viktigste er å få en keeper som kan konkurrerer med Gudmund Kongshavn om førstekeeperplassen og i tillegg ønsker altså klubben en offensiv spiller.

Islendinger på prøve

Når det gjelder den offensive forsterkningen kommer kanskje en islending inn i bildet.

Om en uke kommer nemlig duoen Aron Sigurdarson (22) og Kristinn Freyr Sigurdsson (24) på prøvespill.

Bård Flovik er for øvrig meget godt fornøyd med Olsen, som harfått trøyenummer ti på Alfheim. Hamar-gutten har vært solid på treningene så langt.

– Han viser at han er den spilleren vi ville ha da vi hentet ham: Bevegelig, god i presset og ikke minst en målscorer. Det er tidlig, men det er en god start, sier Flovik til iTromsø,

Fredag besto Thomas Lehne Olsen den medisinske testen. Dermed er han TIL-spiller ut 2018-sesongen.