Vindbjart – Odd 2-4

— Vi er fornøyde med å gå videre, men vi burde ligget under til pause. Jeg tror det er to ganger på åtte år her at jeg har vært forbannet i pausen, men i dag var jeg lynende forbannet, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Fædrelandsvennen.

Odd scoret fire ganger mot Vindbjart, men kunne fort reist fra Sørlandet med flere enn de to baklengsmålene. Foto: Steffen Stenersen

Det ble en oppskriftsmessig Odd-seier, og ingen cupbombe i Vennesla. Men Vindbjart var best den første timen, og skapte syv-åtte store målsjanser.

Follerås så god at Johnsen måtte ut

Fagermo lot seg imponere av Vindbjart som lag, men trakk frem noen spiller som imponerte ham:

— Daniel Aase er farlig. Driblesterk og med god fot. Stopperen, Follerås, lot jeg meg også imponere over. Jeg måtte jo ta ut Frode Johnsen, sier Fagermo.

- Noen her som kunne spilt i Odd?

— Vi henter ikke sørlendinger, dem får Start hente. Skal vi hente en herfra bør det være en rutinert eliteseriespiller. Unggutta bør være fra Telemark, sier Odd-treneren.

Espen Ruud spilte mot Daniel Aase, og fikk kjenne vingens nærteknikk på kroppen.

Skryt fra Frode Johnsen

— Jeg spiller mot en venstrekant som er veldig god. Han er sterk, og vanskelig å ta fra ballen. Han dribler mye, men det må komme noe ut av det og, sier Espen Ruud til Fædrelandsvennen.

Han sier, i likhet med sin trener, at Odd var heldige i 1.-omgang.

Det samme sier Frode Johnsen, som etter kampen tok en prat med Steinar Skeie.

— Et veldig godt fotballag. Dere har tre-fire veldig sterke spillere, sa Johnsen etter kampen.

Vindbjart-trener Steinar Skeie var både skuffet og stolt etter kampen. Han vet at med litt mer effektivitet kunne laget hans ha detonert enda en bombe.

— Vi hadde fortjent å lede etter første omgang Jeg er skuffet over at vi taper kampen, men jeg er stolt over prestasjonen vi lever. Vi ønsker å begeistre, og det gjør vi i dag, sier Skeie.