New York Rangers virket å ha kontroll borte mot Philadelphia Flyers, men vertene kom sterkt i tredje periode. Det holdt likevel inn for Mats Zuccarellos lag som vant 3-2. Det ble en opptur etter at laget fikk juling 6-1 av Pittsburgh Penguins i forrige runde.

Nordmannen fikk totalt 19 minutter og fem sekunder istid og så Derek Stepan og Matt Puempel score i den første perioden. Kevin Hayes la på til 3-0 for New York-laget i midtperioden, men gjestene ga seg ikke.

Chris VandeVelde reduserte først til 1-3 før to minutter var passert i siste periode og Shayne Gostisbehere skapte spenning i kampen med sin 2-3-scoring to minutter før full tid. Scoringen gikk via køllebladet til Zuccarello og i mål.

New York Rangers-målvakt Henrik Lundqvist, som ble tatt av isen etter fire innslupne mål på 13 minutter i forrige NHL-kamp, storspilte imidlertid mot slutten av kampen og reddet alle poengene for Rangers-laget.