Etter Celtics heroiske 3-3-resultat mot Inter i Europaligaen torsdag, gikk Deila og spillerne hans en runde rundt banen og takket supporterne.

Tidligere Liverpool-spiller Steve McManaman satt i TV-kanalen BT Sport sitt studio og uttrykte sin misnøye mot æresrunden. McManaman mente at spillerne heller burde vært skuffet over at de ikke slo det italienske storlaget.

— Steve McManaman var en stor spiller og en av mine favoritter da han spilte, men etter min mening var det en dum ting å si, sier Deila om uttalelsene ifølge Daily Mail.

Takket fansen

Nordmannen sier at det ikke handlet om å være fornøyd med resultatet, men at de ville takke de 60.000 tilskuerne som var på kampen.

— Respekt er en av Celtics verdier. Når du taper må du noen ganger gratulere motstanderne med seieren og når du ikke får resultatet du ønsker, men fansen har vært utrolige, må du takke dem. Det setter fansen pris på også. Supporterne hjalp oss mye i kampen og det er viktig at spillerne og staben viser at de er takknemlige for det de gjorde for oss, sier Deila.

— Ville bare skape overskrifter

Celtic-sjefen bruker minuttene etter at Inter scoret sitt tredje mål som eksempel. Den ellers så solide keeperen Craig Gordon gjorde en stor tabbe som førte til scoring og supporterne svarte med å synge keeperen sitt navn. Deila tror det var en stor årsak til at han holdt nullen i andre omgang og satte det skotske laget i posisjon til å hente inn ledelsen.

Steve McManaman mente det var feil av Celtic-spillerne å ta en æresrunde etter 3-3-kampen mot Inter. Foto: Ap

— For meg virker det som McManaman sa dette som en ekspert for å skape overskrifter, sier Deila.Ifølge CQN Magazine var McManaman, som også har spilt for Real Madrid og Manchester City, avvisende da han ble bedt om å utdype det han hadde sagt.

— Jeg er på en flyplass, jeg har ikke tid til dette, sa legenden til en journalist.