Celtics svenske spiss John Guidetti skal ifølge flere skotske aviser være ønsket av den franske storklubben Marseille.

Spissen, som er på lån i Celtic, er Manchester Citys eiendom. Men kontrakten med Premier League-klubben går ut til sommeren. Skotske The Sun melder at Marseille står klar med sjekkheftet, og skal friste 22-åringem med en totalpakke på nærmere 135 millioner kroner.

Har funnet mål igjen

Aftonbladet melder at Marseille lokker med en ukelønn på over 600.000 kroner for å sikre seg svensken.

Celtic befinner seg i en helt annen liga økonomisk enn det som er Frankrikes tredje beste lag for øyeblikket. Og Ronny Deila & co. kan på ingen måter konkurrere med Marseille når det gjelder kroner og øre.

afp000844231.jpg

Guidetti har vært linket både hit og dit etter at han begynte å finne mål for det skotske mesterlaget. I helgen scoret han ett av målene da Hamilton ble slått 4-0. Det samme gjorde Celtics norske landslagsspiller Stefan Johansen.Guidetti reddet også 3-3 i sist ukes Europaliga-kamp mot Juventus på Celtic Park.

Manager Ronny Deila lar seg ikke stresse over de nye spakulasjonene.

Deila: — Bare rykter

— Jeg har ikke lest dette. Det er alltid mye i avisene som ikke stemmer. Dette er bare rykter. Som jeg har sagt mange ganger, mener jeg han bør bli værende i Celtic, sa Deila til avisen The Scotsman.

Og fortsatte:

— Han har vært inn og ut av laget. Fordi han ikke har vært god nok. Men på sitt beste er han god nok, da vil han få spille, da vil han utvikle seg. Han er fortsatt ung og forhåpentligvis ønsker han å bli værende her, sa Deila.

PS! Guidettis mål mot Inter var hans første på tre måneder. Før målet hadde han ikke scoret siden november.