ALFHEIM: – Disse kampene er alltid viktige, men nå er begge lagene i nesten samme posisjon som oss. Det blir en stor krig. Vinneren blir den som kjemper mest og er sterkest. Jeg vet at kampen er viktig for folkene her, og det er den også for meg, sier Ondrasek.

Han har fem mål og tre assists i årets eliteserie, noe som fører han opp på andreplass i poengligaen bak Alexander Søderlund. Rosenborg-spissen har ni mål og en assist.

– Vi har begynt å spille bedre fotball, og jeg har fått flere baller å jobbe med og scorer mål. Jeg føler meg bra og forsøker å kjempe for guttene, sier Ondrasek.

I forrige kamp scoret TIL fire ganger, men Vålerenga scoret fem. Dermed nok et forsmedelig tap for «Gutan».

– Det skuffende er at vi har spilt bra i det siste, men har likevel fått null poeng, sier Ondrasek.

iTromsø har tidligere skrevet om interesse fra de to Sheffield-klubbene i England. Nylig ble tidligere TIL-trener Jonathan Hill klar som rådgiver for Wednesday.

Ondrasek hevder det ikke er noen forbindelse mellom Wednesday-interessen og ansettelsen av Hill.

– Nei. Jeg vet ikke. Jeg har ikke hørt noe som helst. Alt jeg vil er å fokusere på kampene. Jeg har fortalt agenten min at jeg vil ikke vite noe før det er noe konkret på bordet. Jeg konsentrerer meg om TIL og sesongen her. Det er det viktigste, sier Ondrasek, som ikke trente som normalt fredag. Likevel er det ingen fare med tsjekkeren. Han starter 16. mai-kampen mot Glimt.