HAUGESUND-VIKING 1-0

HAUGESUND : — Jeg forstår at det er gjevt for dem å slå Viking, men vi har større ambisjoner enn å slå Haugesund, konstaterer svensken.

- Bløtt, vått og mykt

Tapet mot Haugesund i kveld er Vikings andre tap på lagets siste 14 kamper.

— Vi spiller bra den første halvtimen. Men det ble etter hvert bløtt, vått og mykt utpå der. I andre omgang møter de oss høyere i banen, mens vi ser litt slitne ut. Vi gikk selvsagt for poeng i dag og jeg hadde lenge troen på at vi skulle klare det, forteller Jonevret.

Han mener laget kunne fått kampen inn i sitt spor med bedre prestasjoner foran FKH-buret de første 30 minuttene.

Vi skulle satt våre muligheter i første del av kampen. Etter hvert tar Haugesund mer over, har vel flere avslutninger i stolpene våre, og vinner vel fortjent .

Fokuserer på høsten

Haugesund har de to siste sesongene både slått Viking i de to møtene lagene har hatt i Sildajazz-byen og endt over Stavanger-laget på tabellen.

I år ender Jonevrets menn høyere enn naboene i sørfylket, selv med tap i kveldens kamp.

Selv tar ikke svensken inn over seg den sterke interne rivaliseringen mellom fylkets to beste fotballlag.

Vi har hatt en strålende høst, som gjør meg stolt og glad. Nå skal vi avslutte skikkelig hjemme mot Vålerenga neste helg og hylle Erik Nevland i hans siste kamp for klubben .

- Sykt dårlig spøk

Foran møtet mellom lagene i kveld hadde Haugesund-supportere "hengt" det som skulle forestille Viking-spillere fra Risøy bru i byens sentrum.

— Jeg liker når det er liv mellom supportergruppene, men dette var ikke bra. Haugesund som klubb og by skjems nok over dette og jeg håper FK Haugesund tar dette opp med de som står bak. For dette var en sykt dårlig spøk, mener Viking-treneren.

Han benyttet også anledningen til å gratulere gamleklubben Molde med seriegullet i pressesonen etter kampen.

De har vært solide gjennom hele sesongen, og har råd til å sende b-laget ut i europacupen. Molde har investert fornuftig i nye spillere, sammenlignet med for eksempel Rosenborg som i sommer tømte lommeboken uten å oppnå det helt store. Ole Gunnar (Solskjær) er en klok mann som har rådet over 15-20 gode spillere i år. Det er bare å gratulere klubben med et fortjent seriegull , avslutter Kjell Jonevret.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport.