På forhånd hadde mange gledet seg til et norsk oppgjør mellom Zuccarello og Andreas Martinsen, som de siste ukene har spilt for Colorado-laget, men Martinsen ble vraket fra troppen like før kampen.

Zuccarello gikk poengløs i garderoben etter kampen, hvor han var på isen i 21 minutter og 31 sekunder.

  • Se høydepunktene fra kampen nederst i artikkelen!

– Det er selvølgelig kjedelig å tape. Jeg syns vi får til mye bra og skaper en del, men vi gir bort pucken litt lett og keeperen deres står bra. Det funket bare ikke i dag, sier Zuccarello til VG etter kampen.

Mats Zuccarello klarte ikke forhindre at New York Rangers tapte 1-2 mot Colorado Avalanche. Foto: Ap

Avalanche fikk begge sine mål i løpet av drøye fire minutter i andre periode, det første av Chris Wagner 13 minutter ut i perioden, og det andre ved Matt Duchene kort etter.

– Fikk det ikke helt til

— Kampen var ikke min beste. De fikk to raske scoringer i annen periode, og det tok litt motet fra oss etter en tøff kamp dagen før, sa Rangers-målvakt Antti Raanta til lagets nettside etter kampen.

Kampen ble vekket til liv i det siste spilleminuttet, da Oscar Lindberg satte pucken i mål for Rangers 50 sekunder før slutt. På dette tidspunktet var Rangers også i overtall på isen, men det holdt likevel ikke, og kampen endte 1-2. — Gjennomføringen vår var ikke helt der den skal være. Vi fikk det bare ikke helt til i dag, oppsummerte trener Alain Vigneault.

Zuccarello uttrykte i forkant av kampen skuffelse over at han ikke fikk møte sin norske kollega Martinsen på isen.

— Det er kjipt. Jeg hadde sett fram til denne matchen, det hadde vært kult å møte ham. Men slik er det, skrev «Zucca» i en SMS til NTB. (©NTB)

Se høydepunktene fra kampen: