Andreas Martinsen fortsetter å markere seg i sin første NHL-sesong. I natt leverte trønderen nok ett poeng da han hadde en målgivende pasning på Avalanche sitt fjerde mål i kampen mot Winnipeg Jets.

Det var Martinsens andre målgivende pasning og tredje poeng på ni kamper siden han ble kalt opp fra AHL.

Colorado startet kampen sterkt og ledet 3-0 midtveis i kampen, men i siste halvdel av andre periode reduserte gjestene to ganger. Tre minutter ut i den tredje perioden var Martinsen delaktig da Colorado økte ledelsen til 4-2 etter scoring av Chris Wagner. Winnipeg reduserte på ny midtveis ut i den siste perioden, men Matt Duchene og Colorado sikret seieren med en scoring i åpent bur 17 sekunder før full tid. Avs vant kampen 5-3. Colorado står nå med 19 poeng på 23 kamper og er sist i Central Division, fire poeng bak nattens motstander.