Mats Zuccarello åpnet målfesten da New York Rangers kom tilbake på vinnersporet med 4-3-seier over Carolina Hurricanes i NHL mandag.

Nordmannen brukte ett minutt og ni sekunder på å sende vertene i føringen i Madison Square Garden. Etter en dropp i Hurricanes' sone, smekket han til fra distanse, og pucken gikk rett i nettet.

— Jeg tenkte bare at det var om å gjøre å fyre av. Innimellom går de inn. Det er alltid kult å score. Nå hadde jeg gått noen kamper uten mål, og vi har slitt litt, så det var deilig å få den tidlig, sier Zuccarello til Nettavisen.

Ledelsen ga Rangers aldri fra seg. Oscar Lindberg økte til 2-0 mot slutten av perioden, og etter Jordan Staals redusering i starten av midtperioden, svarte Chris Kreider og Derick Brassard ved å øke til 3- og 4-1. (se scoringen her!)

Er du hockeyinteressert? Har du fått med deg denne?

Nesten 17 minutter på isen

Rangers slapp riktig nok Hurricanes tilbake i kampen ved å tillate scoringer i slutten av andre og midten av tredje periode, men det holdt helt inn for Zuccarello og lagkameratene.

Nordmannen spilte totalt 16.59 minutter i mandagens kamp. Han økte poengsifrene sine til elleve mål og elleve assists denne sesongen, klart flest av New York-lagets spillere.

Rangers hadde tapt tre strake kamper før seieren over Hurricanes, men tok mandag tilbake ledelsen i sin divisjon i NHLs østre avdeling.

Også Andreas Martinsen var i aksjon i den amerikanske ishockeyligaen mandag. Han var ikke involvert i noen av scoringene da hans Colorado Avalanche tapte 3-5 borte mot New York Islanders. (NTB)