MOLDE (rbnett.no): Det er fortsatt mulig å skaffe billetter til søndagens kamp mellom Molde og Rosenborg på Aker stadion.

— Vi har solgt 10.000 sesongkort og billetter, og har fortsatt rundt 1000 ledige billetter. Dette er hovedsakelig på unummererte felt, sier billettsjef Lars Outzen i Molde Fotball til Rbnett.

Torsdag avsluttes pakkesalget til de tre hjemmekampene i Europa League på nett. Da åpner klubben for salg av enkeltbilletter til oppgjørene mot Ajax torsdag 1. oktober og Celtic torsdag 22. oktober. Det vil fortsatt være mulig å kjøpe pakker hos Sport 1 Molde, Sport 1 Tomra, Mix-kiosken i Storgata og inngang 10 på Aker stadion.

— Billetter til disse kampene vil da bli tilgjengelige på nett. Hjemmekampen mot Fenerbahce vil ikke bli lagt ut av sikkerhetsmessige årsaker. Klubben har ennå ikke kommet med sitt billettønske og har heller ikke sagt noe om hvordan de vil selge billetter til egne supportere. Vi vil unngå at tyrkiske supportere ville kjøpt billetter rundt hele stadion hvis vi hadde lagt ut denne kampen nå, sier Lars Outzen.

Moldes hjemmekamp mot Fenerbahce spilles 26. november.