LERKENDAL (Adressa): Tore Reginiussen har vært ute helt siden akillesen røk i kampen mot Aalesund i den første serierunden. Etter de første rapportene sto hele sesongen i fare for kapteinen.

Midtstopperen bestemte seg for å jobbe knallhardt, for å rekke deler av sesongen. Helgens kamp mot Molde var nevnt som en mulig returkamp for han.

— Molde-kampen blir dessverre i det tidligste laget. Jeg er ikke hundre prosent tilbake, sier 29-åringen.

LES OGSÅ: Bakenga nærmer seg comeback

RØK: Akillisen til Tore Reginiussen røk i sesongens første serierunde. Foto: NTB scanpix

DelaktigHan har vært med på flere av de siste fellestreningene og touchen sitter for stopperen.

— Det kjennes bra å trene med ball. Jeg har spilt mer og mer og jeg føler meg i bra form. Det er bare de siste ti prosentene som mangler, fortsetter han.

LES OGSÅ: Vellykket operasjon for Reginiussen

Blytungt

Som fotballspiller ønsker man å spille fotball, og det har ikke vært enkelt å sitte på sidelinjen for den langtidsskadde kapteinen.

— Det er klart at det aldri er gøy å være på sidelinjen. Jeg vil jo være med å bidra for laget mitt, sier han og legger til:

— Det har vært enklere å se på nå når det går bra, og når vi spiller god fotball. Det hadde vært vanskelig å se på dersom det hadde gått dårlig, sier 29-åringen til Adresseavisen.

Selv om han muligens ikke når Molde-kampen, så er han ikke langt unna å spille fotball på Lerkendal igjen.

— Jeg føler meg som sagt lett og kondisjonen er på plass. Det er forskjell på en god kondisjon og en god fotballkondisjon, sier Reginiussen.

LES OGSÅ: Konradsen imponert over Rosenborgs spionjobb

Dag for dag

Selv om han ikke har kost seg på sidelinjen, så har de siste fem månedene gått fort for midtstopperen.

— Fem måneder er lenge, men jeg har ikke tenkt så mye på tidsrommet. Jeg har vært treningsvillig og har satt meg langsiktige mål.

— Nå har jeg ingen konkret kamp som mål. Nå tar jeg én dag og trening av gangen, avslutter han.