MARBELLA: Treneren oppsummerte oppgjøret "som først og fremst en dårlig kamp".

— Det er dårlig fra begge lag, egentlig. Rosenborg var ikke noe særlig bedre enn det MFK var, oppsummerer Kjell Jonevret.

Han syntes nesten sjølmålet til Christian Steen ble av det komiske slaget.

Man kan ikke stille opp tre mot tre på defensiv dødball og så heade ballen i eget bur. Men ok, det er kanskje flere hoder som begynner å bli litt slitne etter mange dager , sier Jonevret.

Han syns forsvarsspillet holdt ok standard mot Rosenborg, men erkjenner at angrepsspillet trenger en real shining fram mot seriestart.

Jeg er ikke urolig ennå. Vi skal til La Manga, og da må vi finne en offensiv rytme. Vi må finne ut hvordan vi skal anvende Djiby (Fall) i angrep vårt, for vi er litt for ensporet framover på banen , sier Jonevret.

Han mener de fire kampene i Spania har vært en bra erfaring, til tross for at det ble fire tap.

Disse kampene har vært veldig bra for oss. Vi har også fått føttene ned på bakken, og det er bare å jobbe videre for å komme tilbake der vi vil være. Det kan være godt å tape innimellom, sjøl om vi alltid vil vinne kampene vi spiller , sier Jonevret.

Han så ikke situasjonen der Papa Paté Diouf sparket ned Roar Strand i første omgang. Et soleklart rødt kort ble i stedet et gult.

— Jeg fikk det ikke med meg, men det var voldsomme reaksjoner fra RBK-benken. Det skjedde jo noe, for jävlar som de skrek på utvisning i den situasjonen. Men Pape gjorde tydeligvis noe dumt, Roar reiste seg og de tok hverandre i hånden og Pape roet seg. Det var nok en utblåsning etter tolv dager på treningsleir, men det har vi snakket om og han har bedt om unnskyldning. Det er vi ferdige med, sier Jonevret.