MOLDE: For Tor Ole Skullerud har slått samtlige eliteserielag han har møtt med sitt MFK-lag, bortsett fra nettopp Haugesund.

– Det tenkte jeg på her om dagen også faktisk. Det må vi gjøre noe med. Det er vel litt tilfeldig at det er sånn. Spesielt i fjorårets bortekamp i Haugesund var vi gode (1-1), men fikk et lykkeskudd mot oss på slutten. Hjemmekampen i fjor var vi ikke noe glade for (tap 1-2), men det var vel rett etter at vi hadde avgjort Tippeligaen. Så dette må vi gjøre noe med på fredag, sier Skullerud.

Haugesund har slitt

For fredag kveld får Molde-treneren et nytt forsøk. Da kommer FKH på besøk til Molde, og møter et hjemmelag som må sies å være store favoritter. Haugesund har så langt bare vunnet tre seriekamper, og ligger foreløpig tredje sist i eliteserien. I cupen røk de ut allerede i andre runde mot Fyllingsdalen — som MFK slo ut i den neste runden. Skullerud mener FKH-laget ser ut omtrent som det gjorde i fjorårssesongen.

– Det er et spillende lag, men har kanskje blitt litt mer direkte utover i årets sesong. Det er litt sånn at identiteten deres ikke så lett å være tydelig på. Men det er et lag vi skal slå på hjemmebane, mener MFK-treneren.

– Årets viktigste

Juli er en måned som kan bli ekstremt viktig for årets MFK-sesong. I tillegg til mange viktige seriekamper, starter også MFK sin kvalifisering mot Champions League. Skullerud er enig i at juli sannsynligvis er sesongens viktigste måned.

– Ja, jeg vil si det. Juli og forhåpentligvis august. Så får vi se hvor lenge vi henger med her og der, men målet og planen er at vi skal ha viktige kamper i to måneder framover, sier Skullerud