John Arne Riise går inn i et spennende døgn der det kan bli kampen mot klokka for å bli klar til morgendagens kamp mot Stabæk. Det ligger ei hindring på vegen mot comebacket, men 35-åringen er optimistisk.

— Kan det komme ei løsning allerede i kveld?

— Jeg tror nok vi må vente litt, for det pågår et møte mellom de som skal avgjøre det store. Om jeg blir klar til kampen i morgen, det vet jeg ikke. Det viktigste for meg er å få et endelig svar og at det går i orden, sier han til smp.no utenfor Color Line stadion.

— Bare positivt

Han, Trond Fredriksen og Henrik Hoff har hatt et møte sammen på sistnevntes kontor etter at Riise kom til Ålesund i ettermiddag. Selv om ting fortsatt ikke er klart, synes storebror Riise det er stort å være tilbake i byen igjen. Spesielt måten han er blitt tatt i mot på betyr mye for 35-åringen.

— Både hos folk jeg har møtt og på sosiale medier er alt bare positivt. Det er nesten litt for mye og veldig rørende, men jeg klarer dessverre ikke å svare alle, sier Riise.

Tidligere har det ikke alltid vært like greit å komme tilbake til Ålesund, men det virker å ha snudd nå.

Ikke økonomiske grunner

— Det viser at folk har lagt ting bak seg, og jeg kjenner at de vil ha meg tilbake. Det er derfor jeg har jobbet så hardt for å få det til, sier han.

Men det er en ting 35-åringen ikke liker.

— Det er noen som sagt at jeg kommer hit av økonomiske grunner, men det er det i hvert fall ikke. Jeg har sagt fra meg ganske mye nå med Betsson. Hvis jeg kun hadde tenkt på penger, så kunne jeg heller lagt opp og fortsatt med Betsson, sier Riise.