LA MANGA: — Den er fortsatt litt hoven, men den så mye verre ut. Tåa har blitt mye bedre bare i løpet av den siste uken. Jeg kjenner selvsagt litt til bruddet, men det er ikke veldig smertefullt, sier Hólmar Örn Eyjólfsson.

Jensen ble for tøff

23. februar gikk islendingen i duell med Mike Jensen på trening i Abrahallen. Lilletåa til stopperen tapte.

— Mike tråkket på meg ved et uhell. Det er sånn som kan skje, sier han.

Så vidt med på trening

På tross av at det bare er litt over to uker siden tåa brakk, er Hólmar på vei tilbake. På La Manga er han med på første del av treningene, før han setter seg på sykkelen og tråkker av gårde langs spansk asfalt og grus.

— Det tar normalt 4-6 uker før et brudd har grodd. Og fra hva jeg har sett av andre spillere med tilsvarende skade, så har de vært ute i fire-fem uker. Sånn sett er jeg foran skjema. Nå kan jeg ha på mine vanlige fotballsko og leke med ball etter bare to uker. Det ser bra ut, sier han.

Nøktern optimist

Med seriestart om drøye tre uker, ser det lyst ut for islendingen med tanke på å rekke kampen mot Ålesund. Selv velger han kun å være nøktern optimist.

— Siden jeg har vært ute i tre-fire uker, har jeg mistet en del trening. Men dersom jeg klarer å komme meg i skikkelig form, kan jeg kanskje bli klar til seriestarten, sier han.