Rosenborg – Haugesund 1-0 (1-0)

La Manga: — Nå er det muligheter for de som spiller der til å ta de plassene. Det er opp til hver enkelt som får sjansen, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.

VIL HA FELLAH: Erik Hoftun og Kåre Ingebrigtsen. Foto: Digitalsport

Mens lagets høyreside er ”spikret”, jobbes det fortsatt med å komponere den optimale trioen på venstresiden. Mot Haugesund fikk Micke Dorsin, Fredrik Midtsjø og Tobias Mikkelsen sjansen. — Det er litt mer ledig på venstresiden og jeg synes de som spiller der i dag leverer bra. Vi kan fortsatt bli bedre på å bruke dem, men de er flinke i posisjonene sine. Tobias står høyt og bredt, og de gangene vi fikk satt opp Fredrik rettvendt var det bra, sier Ingebrigtsen.

Venter på Fellah

Så vil de nærmeste dagene vise om kampen om plassene på laget står mellom de spillerne som allerede er på La Manga, eller om Mohammed Fellah også meldes på i den diskusjonen. Etter det Adresseavisen vet, skal det være veldig aktuelt å hente den tidligere Vålerenga-spilleren på lån fra danske Esbjerg.

Sent i kveld har Erik Hoftun fortsatt ingen nyheter å komme med.

— Jeg vet hva du skal spørre meg om, og jeg har fortsatt ingen kommentarer, sier han.

Sjansesløseri

Etter et realt målkalas gjennom vinteren med 23 mål på de fem siste treningskampene, ble det en brå slutt på den festen mot Haugesund.

Vikarskipper på Rosenborgs midtbane, Stefan Strandberg, sørget for kampens eneste mål drøye fem minutt før pause. Men det kunne blitt et langt mer målrikt oppgjør.

— Udyktighet foran mål gjør at vi ikke punkterer matchen. Vi skaper sju målsjanser, og noen av dem er virkelig store. Et par av dem er jo omtrent for åpent mål. Med slike sjanser bør vi vinne mer, sier Ingebrigtsen.

Kontrollert

Likevel klarer han ikke å være veldig misfornøyd etter seieren.

— Selv om kampen lever på 1-0, synes jeg vi styrer det veldig bra. Vi kontrollerer 90 prosent av matchen, og gjennomfører en bra kamp, sier han.

Også kaptein Tore Reginiussen synes laget kom greit fra premieren mot eliteseriemotstand.

— Vi får det til å flyte litt i perioder, og kunne scoret flere mål. Men resultatet er litt likegyldig. Det er viktigere for oss at vi faktisk klarer å skape de sjansene, og ha noen fine angrep. Vi er enda litt tunge i beina. Nå skal vi slippe opp litt til på treningene utover, så da vil det nok sprudle litt mer mot seriestart, sier han.