— Vi er fornøyd med det. Bilbao var det verste laget, og Legia ville vi gjerne unngå. Steaua er veldig greit for oss, sier Kåre Ingebrigtsen like etter trekningen.

Fredag ble det klart at Rosenborg møter rumenske Steaua Bucuresti til playoff-kamper til Europaligaen. Rosenborg ble klare for playoff-runden til Europaligaen etter å ha feid Debrecen av banen med 6-3 sammenlagt.

Helland: - En klubb i oppløsning

Pål-André Helland var fornøyd med motstanderen i siste kvalik-runde.

— Det er et lag som er i oppløsning, De har byttet drakter, emblem og alt mulig rart, sier han til adressa.nos reporter.

- De har en klubbeier i fengsel?

— Det er jo alltid et godt tegn. De skal vi slå, sier Helland optimistisk.

— Vi er veldig godt fornøyd, sier han.

Rosenborg har tidligere møtt Steaua i playoff. Det var høsten 2005, og det sto om en plass i Champions League. Etter 1-1 i Romania vant RBK 3-2 hjemme på Lerkendal og gikk inn i mesterligaens gruppespill.

Se reaksjonene fra RBK-Brakka i videoen øverst i saken!

Vet det blir tøft

— Vi vet at det er tøft å møte dem, men rumensk fotball er ikke mye bedre enn norsk tippeligafotball, sier RBK-treneren.

OPTIMISTISK: RBK-trener Kåre Ingebrigtsen er godt nok fornøyd med trekningen til Europaligaen. Foto: Vegard Eggen

Ingebrigtsen er klar på at det kommer til å bli tøft i begge kampene, og at Rosenborg må spille opp mot sitt beste for å gå videre.— Er vi opp mot vårt beste, så kan vi slå dem. Det er enormt med ferdigheter i det rumenske laget, sier Ingebrigtsen.

Et godt lag

Mikael Dorsin fulgte trekningen på storskjerm på brakka, og gleder seg til å reise til Romania. Han spilte for den rumenske klubben CFR Cluj i 2008. — Steaua er et bra lag, og de har et bra hjemmepublikum. Det blir bra å spille der. Det er bra trykk på stadion, sier han.

Men noen enkel motstander er det ikke, ifølge Dorsin som har spilt mot dem tidligere.

— Det er en tøff motstander. Vi får håpe at vi får med oss et godt resultat, og så avgjøre hjemme, sier han.

Tror det blir jevnt

Dorsin mente at det ikke spilte så stor rolle hvem Rosenborg trakk i siste kvalik-kamp.

— Det spiller ikke så stor rolle, vi må uansett gjøre jobben. Vi har tro på spillet vårt, men det vil nok bli jevnt, mener han.

— Vi gleder oss, det er det ingen tvil om, sier Kåre Ingebrigtsen

Kampene mot Steaua Bucuresti spilles 20. og 27. august.