Strømsgodset — Aalesund 4-0:

MARIENLYST: Trener Kjetil Rekdal var svært misfornøyd med måten baklengsmålene i kampen mot serieleder Strømsgodset kom. Verst for 43-åringen, var muligens 1-0-scoringen til Peter Kovacs, som kom etter klabb og babb i Aalesund-feltet. Ballen trillet til slutt i hjørnet bak keeper Sten Grytebust.

Billig skitmål , sier Rekdal om 1-0 målet.

Så tuppet (nok en gang) Stefan Johansen ballen i hjørnet etter at Aalesund aldri klarerte en Godset-corner.

– Utrolig billig, sier Rekdal om 2-0 målet.

– Vi har masse folk i feltet. Det skal ikke skje.

- Helt på høyde med Strømsgodset

Et drøyt kvarter ut i andre omgang punkterte hjemmelaget kampen for godt. Og målet lignet mistenkelig på det andre. En corner ble aldri klarert og ballen ble headet gjennom et helt kobbel med spillere og snek seg inn i hjørnet til Grytebust.

– Vi er gode de første 25 minuttene, vi er i alle fall helt på høyde med Strømsgodset og har sjanser til å score, men så får de 1-0 og spiller på seg selvtillit, sier Rekdal etter 0-4 mot serielederen.

0-4 er ikke bra. Det virker ikke som om vi vil nok. Det er bare å se på en spiller som Kovacs – og den spillegleden som han har. Flere av mine spillere er ikke i nærheten av å vise den spillegleden .

Ikke overrasket

At Strømsgodset er helt i toppen i år, er han ikke overrasket over.

– I fjor før seriestart sa jeg at Aalesund og Strømsgodset er to lag som kan overraske. Begge lagene har mange unge, gode spillere. Godset er knallgode hjemme, det var de i fjor også. Nå har de begynt å vinne borte. Vi er gode hjemme vi og, men klarer ikke å få det til borte. Jeg håper vi tar steget også på bortebane snart, sier Rekdal.

Vi fulgte Strømsgodset - Aalesund direkte her