— Vi er på vei inn i Oslo-flyet nå. Vent litt så skal jeg be kapteinen holde igjen noen minutter, sier Kjell Jonevret og ler når Aftenbladet treffer ham på telefon mandag formiddag.

Vikings trener legger ikke skjul på at han er glad serien endelig kommer i gang for Vikings del. Jonevret har mange gode minner fra Ullevaal, senest i fjor da Viking vant 4-2 mot Vålerenga i hovedstaden.

Spesiell med 1. runde

— Jeg har en god følelse i år også, men denne kampen kan ende med alle utfall. Bare se på kampene som allerede er spilt, det skjer mye i første serierunde.

— Jeg tror ikke det var mange som vant penger på tipping i går, sier Jonevret og sikter til Tromsø som klarte 1-1 borte mot Molde og Brann som hentet opp 0-2 til 2-2 borte mot Strømgsgodset.

Video for godfølelsen

Etter ankomst Oslo i formiddag, drar Viking-spillerne til hotellet. Der spiser de lunsj og tar seg en liten hvil på rommene. Klokken 15.30 samler Jonevret troppene for å en rusletur.

— Deretter skal vi se en video vi har fått laget. En positiv video som skal få fram godfølelsen, understreker Vikings trener.

Bortsett fra Claes Kronberg, som sliter med skade, er samtlige spillere som er utvalgt til troppen med til Oslo.