— Vi får ta en opptelling når det nærmer seg avkast. Det har vært litt uforutsigbart hvem vi har hatt med på treningen den siste uka, sier Stian Gomo.

Hevelse i helga

Lagets storskytter Mishels Liaba fikk seg et kraftig overtråkk i den siste seriekampen mot Runar.

Stian Gomo, trener i Kolstad. Foto: Håvard Haugseth Jensen

— Hevelsen var på vei ned i helga, og for han er det hvile som gjelder. Det er usikkert om han kan spille. Det får jeg vite av det medisinske støtteapparatet vårt. Vi gambler ikke med ham, sier Gomo og legger til:- Vi blir klart svekket uten Mishels som har tatt lederansvar på banen. Han er bare 20 år, men løfter brystkassa og har vært en svært god lagspiller for oss. Samtidig ser vi at det kommer inn gutter som tar ansvar når noen må ut, blant andre Sturle Erland.

Febersyk duo

I tillegg til en usikker Liaba, har et par av Kolstad-spillerne slitt med influensa før cupkampen, blant dem kaptein Kristoffer Østmo.

— Kristoffer har vært ute ei uke med influensa, men trente rolig i helga. Men mandag lå Adrian Aalberg til sengs med feber, så vi får se om han kan spille, sier Gomo.

Selv om oppkjøringen til kampen ikke har vært ideell, frykter ikke Gomo på en gjentakelse av 13-målstapet de gikk på mot nettopp Halden i serieåpningen.

— Vi møter et kvalitetslag. Men i den første kampen hadde Halden stang-inn, i tillegg til at vi ikke var til å kjenne igjen som lag. Vi har noe å revansjere i kveld, sier Stian Gomo.