BRØNDBY-AKTUELL: Martin Ørnskov er ønsket i Brøndby. BRØNDBY-AKTUELL: Martin Ørnskov er ønsket i Brøndby. Foto: Marie von Krogh

Ørnskov vil vurdere Brøndby-tilbud

Men foreløpig har han ikke snakket med den danske klubben.

— Jeg trives veldig godt i Viking, men skulle det komme et tilbud vil jeg selvfølgelig vurdere det, sier Ørnskov til Aftenbladet.

Ørnskov har ikke snakket med den danske klubben, først må klubbene bli enige om en overgangssum.

Det er ventet at Brøndby kommer med et bud i løpet av de nærmeste dagene.

Ørnskov legger ikke skjul på at det er smigrende med interesse.

— Det er alltid deilig når klubber er interessert. Det viser at jeg gjør noe riktig. Det at Viking også ønsker å beholde meg, tyder på at ting går bra for meg.

Om Brøndby som klubb har han følgende å si:

— Det er en stor klubb. Selv om de har hatt noen tunge år, er det i Danmark fortsatt en av de største klubbene. Men jeg har ikke fått noe tilbud å ta stilling til, og derfor konsentrerer jeg meg kun om Viking foreløpig.

Spiller mot Ørnskov

Vikings administrerende direktør, Arne Larsen Økland ble kontaktet av Brøndby tirsdag kveld. Siden den gangen har dialogen med den danske klubben fortsatt og Viking har nå gitt den danske klubben beskjed om hvor høyt de verdsetter Ørnskov.

Nå blir det opp til danskene å komme opp med et bud som matcher Vikings forventninger.

Brøndby reiser på treningsleir på mandag og innen den tid håper de å ha flere nye spillere på plass.

— Jeg har ingen tro på at det kommer en så rask avklaring på dette. Vi spiller mot Rosenborg på søndag og den kampen spiller garantert Martin sier, Økland.

Mye tyder på at det må et godt bud til for at Viking skal vurdere å selge midtbanespilleren. En spiller de i sin tid betalte om lag 2 millioner kroner for.

— Det er en balansegang mellom økonomien og det sportslige produktet. Det å selge er en del av forretningsplanen vår, men samtidig må vi ivareta den sportslige biten, sier Økland.

Han avviser at Vikings økonomiske situasjon er så anstrengt at de må selge Ørnskov.