STAVANGER (Aftenbladet): — Vi har blitt kontaktet av Brøndby, men jeg har sittet i møter i hele dag, og kjenner ikke til om de har kommet med et konkret bud, sier administrerende direktør i Viking, Arne Larsen Økland til Aftenbladet.

Bud

Det var danske Ekstra Bladet som tirsdag meldte at Brøndby var i dialog med Viking om en overgang for Ørnskov, men i går avviste Økland kategorisk til Aftenbladet, at det hadde vært noen som helst form for forhandling mellom de to klubbene.

Siden Brøndby lot høre fra seg onsdag, er det ikke usannsynlig at det snart tikker inn et konkret bud på midtbanespilleren.

Da handler det kun om hvor høyt budet er.

Budet avgjør

— Ja, det er kun størrelsen på budet som avgjør om vi ønsker å selge. Vi er i utgangspunktet positive når andre klubber henvender seg på våre spillere. Vi ønsker å tjene penger på å selge spillere og vi ønsker at spillerne skal få mulighet til å utvikle seg videre i en større klubb. Nå skal ikke jeg svare på om Brøndby er en slik klubb, men får vi et tilbud som er godt nok, så må vi vurdere det, men vi ønsker i utgangspunktet å beholde Martin. I tillegg er det viktig å huske på at dette skal stemme for Martin også om det skal bli noen handel, sier Økland.

I overgangsvinduet i fjor sommer var både Brøndby, Nordsjælland og Odense interessert i Ørnskov. Brøndby kom også med en konkret forespørsel om å få låne Ørnskov. Den forespørselen ble avvist og den danske klubben trenger ikke prøve seg på lignende forespørsler i år.

— Det er totalt uaktuelt å låne ut Martin, slår Økland fast.