Saint-Étienne slo Troyes 1-0 borte onsdag og er poenget bak serieleder Paris Saint-Germain i fransk Ligue 1. Forrige uke var RBK veldig nær en imponerende borteseier mot den franske klubben i første gruppekamp i europaligaen, men tre minutter før full tid var Holmar Örn Eyjolfsson uheldig og udyktig da han forærte franskmennene straffesparket – som førte til at RBK måtte nøye seg med 2-2. Et tidlig selvmål av Thomas Ayasse ga Saint-Étienne seieren mot Troyes onsdag. Det er RBK-rivalens femte strake seier i serien.

– Fem på rad, det er ikke verst. Vi er inne i en god periode nå og treneren rullerer på laget, slik at vi har uthvilte spillere når vi trenger det. Dybden i stallen gjør oss sterke, sier forsvarsspiller Jonathan Brisen, ifølge Eurosport.

Marseille sliter — ni poeng bak allerede

Zlatan Ibrahimovic satte inn 3-0-målet og spikeren i kista mot Guinkamp tirsdag. Dermed ligger PSG på topp i Frankrikes øverste fotballdivisjon. Foto: Ap

Laget holder følge med PSG, som vant 3-0 over Guingamp tirsdag.Rennes på tredjeplass greide bare 1-1 mot Ajaccio og er nå tre poeng bak serielederen.

Mål av Aldo Kalulu og Corentin Tolisso ga Lyon 2-0-seier over Bastia og førte laget opp til fjerdeplass.

Nice sto for dagens prestasjon ved å vende 0-1 til seier 6-1 over Bordeaux. Laget hadde tatt ledelsen 2-1 da Bordeaux-spiller Enzo Crivelli ble utvist tidlig i annen omgang, og senere fulgte fire hjemmemål til, to av dem signert Hatem Ben Arfa.

Marseille utlignet på overtid i 1-1-kampen borte mot Toulouse, etter at én Marseille-spiller og to Toulouse-spillere var blitt utvist.

Etter ni serierunder er Marseille allerede ni poeng bak PSG (©NTB)