Brann er i en ekstremt uoversiktlig situasjon og først fredag morgen lyktes det klubben å kartlegge hvem som faktisk styrer klubben. Det er Henrik Lie-Nielsen.

Administrasjonen har imidlertid forsøkt å fortsette ufortrødent med sitt arbeid, for den konstituerte sportssjefen Rune Soltvedt har det blant annet betydd å forhandle om salg av backen Andreas Vindheim til svenske Malmö FF.

Åge Hareides klubb har tilbudt Brann 1,5 millioner kroner for spilleren. Det er langt fra tilstrekkelig for Brann. Rune Soltvedt har nemlig etter det BT erfarer fremført et krav som med forskjellige betalinger etter spilte kamper for svenskene totalt beløper seg til 5,5 millioner kroner.

Forhandlet mandag

I tillegg har Soltvedt krevd en betydelig videresalgsprosent dersom Vindheim blir solgt videre med fortjeneste fra Allsvenskan-klubben.

Dermed vendte skåningenes sportssjef Daniel Andersson hjem til Sverige med uforrettet sak etter å ha forhandlet med Brann mandag. Vindheim har under to år igjen av sin kontrakt med Brann og har meget klart uttrykt sitt ønske om å få forlate klubben. Brann er på sin side ikke spesielt interessert i å selge, i og med at Vindheim er egenutviklet, billig i drift og blir sett på som en av landets mest fremadstormende fotballspillere.

— Da er du igjen inne på denne berømte prosessen jeg hele tiden snakker om. Jeg må nok det i dag, også. Hva vi snakker om med Malmö må bli mellom partene, sier Soltvedt.