AaFK spilte sin kanskje svakeste kamp under Trond Fredriksen og Karl Oskar Fjørtofts ledelse mot Haugesund. Det ble et helt fortjent tap 3-0 etter at første omgang var spesielt dårlig. Til pause ledet hjemmelaget 2-0. — Det var ampert i pause. Trond var sint og vi var sinte. Vi var veldig revansjesugne og skulle vise at vi ville ha med oss noe herfra, men det er liten tvil om at vi tapte fullt fortjent, sier Bjørn Helge Riise til smp.no.

VIDEO: SE HØYDEPUNKT FRA KAMPEN HER:

Løping og kriging

Kapteinen synes det er rart at laget kan gå fra å spille bra mot Stabæk i serieåpningen, til å ikke være i nærheten av det samme mot Haugesund.

— Vi må bruke hodet og ligge samlet. Hadde vi ligget samlet som vi har gjort i vinter, kunne vi klart å få med oss noe herfra, men vi løper og kriger ikke det som er nødvendig i en slik kamp. Det gjør meg litt forbannet, sier han.

- Var det ikke alle som hadde landet etter forrige kamp?

— Jeg tror ikke det er mulig å være så urutinert, sier han.

LES OGSÅ:

Oppgitt Fredriksen

Trond Fredriksen var svært oppgitt på sidelinjen gjennom hele kampen.

— Haugesund ville mer enn oss. De ville krige og vant krigen, mens vi har for mange som ikke ville ta krigen og gjøre det som måtte til. Det er noen som prøver så godt de kan, men de blir for alene, sier AaFK-treneren.

- Hva ble sagt i pausen?

— Det handler om å ansvarliggjøre dem og få de til å innse at vi er i mars, det er bortebane og en humpete bane. Da må det være flere som står fram.

Nå får laget to uker på seg til å bedre seg fram mot kampen mot Brann.

HØR RIISE-BRØDRENE UTFOLDE SEG I SUNNMØRSPOSTENS FERSKESTE PODCAST: