Premier League nærmer seg med stormskritt, og i kjent stil har den britiske tabloidavisen Daily Mirror gjort en undersøkelse blant supporterne over hvilke klubber i den engelske toppserien de liker best, og hvilke de liker minst.

Over 10.000 supportere har ifølge avisen vært med på å stemme frem resultatet.

Manchester United hadde æren av å vinne fjorårets konkurranse, i år er det en annen storklubb som kommer dårligst ut av spørreundersøkelsen.

For akkurat nå viser det seg at Chelsea er den mest mislikte klubben på balløya, og de er spesielt upopulære blant rivalene i London. Tottenham og Arsenal er nemlige klubbene med høyest prosentandel supportere som har svart Chelsea som klubben de misliker mest.

Manchester United vant i fjor, og også i år ligger de røde helt i toppen. De følger på en andreplass på listen. José Mourinhos nye klubb er sterkest mislikt av byrival City, Liverpool og Arsenal.

På tredjeplass kommer Liverpool. Jürgen Klopps lag hates mest av Everton, Manchester United og Hull.

SE HELE UNDERSØKELSEN PÅ MIRRORS HJEMMESIDE .

Joshua King og Bournemouth er godt likt i England. Foto: Matthew Childs

I motsatt ende av tabellen, som minst forhatte klubb, er Joshua Kings Bournemouth. Deretter følger fjorårets sensasjonelle ligavinner Leicester, mens nyopprykkede Burnley er tredje best likt. Slik er tabellen over Englands mest mislikte lag i sin helhet:

1. Chelsea

2. Manchester United

3. Liverpool

4. Manchester City

5. Arsenal

6. Tottenham

7. Stoke

8. West Ham

9. Sunderland

10. West Bromwich

11. Crystal Palace

12. Everton

13. Hull

14. Middlesbrough

15. Swansea

16. Southampton

17. Watford

18. Burnley

19. Leicester

20. Bournemouth