LEVANGER-RANHEIM 1-1

LEVANGER (adressa.no): Ola By Rise var ute etter sin andre seier av to mulige som Ranheim-trener. Det satte Levanger en stopper for, i en kamp som endte 1-1.

Her observerer Ola By Rise spillernes oppvarming før kampen. Foto: Håvard Jensen

Ett poeng til hvert av lagene i lokaloppgjøret på Moan betyr at begge trønderlagene fortsatt har føttene godt plantet i nedrykkssumpen i førstedivisjon.

Superstart for Ranheim

Ranheim fikk en drømmestart på Moan. Allerede før det var spilt to minutter fant Mads Reginiussen Robert Stene i feltet.

Den tiden utnyttet Stene på ypperlig vis, og satte ballen trygt i nettet.

Og det var stort sett det som skjedde i den første omgangen. Hjemmelaget Levanger, som har tapt tre kamper på rappen etter storseieren over Brann i slutten av mai, hadde et par farlige dødballer fra Ørjan Hopen – uten at det ble skapt noen virkelig store muligheter.

Heller ikke Ranheim var spesielt farlige fremover, og det var strengt tatt dommer Steinar Hauge som var mest solid de første 45 minuttene.

Levanger løftet seg

Det var et langt mer aggressivt Levanger-lag som entret kunstgresset etter pausepraten. Riktignok leverte Ranheim noen småfarligheter helt i åpningen av den andre omgangen, men så var det venstrefoten til Ørjan Hopen, da.

Fem minutter var spilt da Levanger fikk sin andre corner på rappen, og nok en gang leverte Hopen en dødball av den presise sorten. Benjamin Stokke hadde sneket seg fri på bakerste stolpe, og den presise corneren landet akkurat der den skulle. Stokke ruvet mutters alene, og stanget ballen inn i nettmaskene.

Det fortsatte å være sjansefattig, men Levanger var hakket mer kontant i duellspillet enn i de første 45, og så ut som et lag som gjerne ville sette en stopper for poengtørken.

De rødhvite kunne meget vel fått uttelling da Bendik Bye headet like til side for mål med et knapt kvarter igjen på klokken, og der og da så hjemmelaget ut til å sette inn en skikkelig sluttspurt.

Slik ble det ikke, og fem minutter før slutt var det i stedet innbytter Jo Sondre Aas som var nær scoring for Ranheim. Keeper Ola Rygg var imidlertid meget skarp, og avverget det harde skuddet fra 12-13 meter.

På overtid dro Mads Reginiussen til med et skikkelig brassespark, men Rygg var igjen på pletten. Dermed endte det 1-1 på Moan.