ODD — TROMSØ 3-2

TIL kjempet lenge mot Odd for å få med seg ett poeng fra Skagerak Arena. Et frekt skuddforsøk av Kent-Are Antonsen klarte ikke å overliste Sondre Rossbach, mens Zdenek Ondrasek klarte bare å treffe tverliggeren.

Det enorme presset TIL la på Odd i 2. omgang så lenge ut til å være forgjeves, men etter 83 minutter sendte Runar Espejord en perfekt ball inn til en fullstendig ledig Morten Moldskred. Sunnmøringens første scoring i Tippeligaen siden 19. oktober mot Viking i 2013. ## 17-åring avgjorde

TIL virket svært tilfreds med å ha fått en fortjent utligning, men "Gutan" ble nok altfor fornøyd med det ene poenget de hadde i lomma. For Odd ville ha ledelsen tilbake, og Rafik Zekhnini (17) ble den store helten med å skli inn 3-2-scoringen og dermed bli matchvinner.

— Det er veldig moro, det er en nydelig seier og en veldig deilig seier. Dette er noe jeg kommer til å huske, sier Zekhnini til Cmore etter kampen.

Odd-dominans

I 1. omgang var hjemmelaget soleklart det beste laget på Skagerak Arena, og hadde blant annet åtte cornere. Den siste corneren fikk Odd uttelling på, da Oliver Occean knuste Magnar Ødegaard i hodeduellen og stanget inn 2-1-ledelse til pause for hjemmelaget.

— Det er så fortjent at vi vinner til slutt etter å ha kjørt over dem i 1. omgang, sier Odd-trener Dag Eilev Fagermo til Cmore.

TIL var langt bedre i 2. omgang, men det holdt ikke for gjestene fra nord.

— Da vi fikk 2-2 var vi sikker på å få med oss ett poeng, men dessverre ble det ikke slik, sier en skuffet TIL-trener Steinar Nilsen til Cmore.