Det forteller Doffen til fvn.no.

— Aller helst vil jeg spille i utlandet. Men etter den sesongen jeg og Start har hatt, kan jeg ikke akkurat plukke blant europeiske toppklubber, sier Hæstad, som åpnet året uten å få plass på Wigan-laget og deretter rykket ned med Star

Hæstad var med da Arne Sandstø ledet lagets første økt torsdag, men forsvinner etter alt å dømme fra klubben før desember. Doffen forteller at det ikke har vært noen konkrete henvendelser fra utlandet.

Men det har det vært fra norske klubber.

Molde har vært på banen, men det er nå på det rene at Lillestrøm og Vålerenga leder racet om 23-åringen.

- Vil ha best utvikling

Skal han følge gamletrener Tom Nordlie, og gjenforenes med Steinar Pedersen, Marius Johnsen og Jon Midttun Lie i Lillestrøm?

Eller skal han bli en del av Martin Andresens supermidtbane i revitaliserte Vålerenga?

— Jeg må velge den klubben hvor jeg kan utvikle meg best mulig, er det Doffen vil si om den saken.

— Hva velger du?

— Jeg vet ikke. Jeg har ikke bestemt meg. Det er hektiske dager, men jeg bestemmer meg ikke før etter landskampene. Nå gjelder det å holde fokus på formen også.

— Er det en utfordring midt oppe i klubbskiftet?

— Det er ikke vanskelig, jeg stresser ikke med klubbvalg. Jeg finner meg nok en klubb, sier Hæstad og smiler.

Landslagsspilleren slutter seg mandag til den norske troppen som skal lade opp til kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Malta.

Annan til Afrika

Også Anthony Annan blir borte fra Start-treningene framover. Ghaneseren reiser til Afrika for å spille U23-kamp mot Nigeria, og blir deretter med på oppkjøringen til Afrikamesterskapet.

Annan mister dermed treningsleiren i Brasil, som Start skal på i januar.