FotballHerrerTippeligaenStart - Viking 1 - 115.04.07Foto: Tomas Rolland - DigitalsportFredrik Strømstad - Start - Foto: Tomas Rolland - Digitalsport

Fredrik Strømstad blir ikke med Start ned.

— Vi har hatt møte, og er blitt enige om at jeg skal se meg om etter noe annet. Jeg har spilt i Start siden jeg var fire år, så det blir helt klart spesielt å spille for en annen klubb, sier Strømstad til fvn.no.

Og midtbanespilleren blir neppe arbeidsledig. Han er sett i aksjon ved flere anledninger av mange klubber det siste året. Det bekrefter Strømstads agent, Stig Lillejord, overfor Fædrelandsvennen.

– Det er sju-åtte franske toppklubber som har sett Fredrik to eller flere ganger i løpet av det siste året. Et par av disse kan være potensielle klubber å diskutere en overgang med, sier Lillejord til Fædrelandsvennen.

Stresser ikke

Han nekter å oppi navn på klubbene, men sier begge holder bra nivå i den franske toppserien. Lillejord legger samtidig ikke skjul på at Strømstads relativt svake sesong for Start ikke gjør 25-åringen til et så enkelt salgsobjekt som i fjor på samme tid.

– Men vi har ingen hast og vil bruke den tiden som trengs for å finne den riktige klubben for Fredrik, sier Lillejord.

Om den franske interessen sier Strømstad - som ble vraket i landslagstroppen til kampene mot Tyrkia og Malta - selv følgende til Fædrelandsvennen.

– Jeg tenker ikke på det før noe er konkret.

Doffen ønskes av Andresen

Tirsdag meldte Fædrelandsvennen at Vålerenga jakter Kristofer Hæstad, og at påtroppende spillende manager Martin Andresen ønsker å skape en ren landslagsmidtbane i Oslo-klubben. Andresen presenteres på Valle tirsdag kveld.

Se Andresens pressekonferans her direkte klokken 15.00!

Start - som tidlig åpnet for å selge både Strømstad og Hæstad - har tidligere bekreftet at norske klubber har henvendt seg.

Etter nedrykket til 1. divisjon kan det skje store omveltninger i Start-stallen. Sports- og mediadirektør Svein Mathisen har uttalt at klubben regner med å miste tre spillere.

Se hele landslagstroppen her!