LERKENDAL (adressa.no): — Den kampen kommer kjapt. Det er ikke tatt en endelig avgjørelse, men den kommer tidlig, sier RBKs fysioterapeut Christian Thorbjørnsen til adressa.no om Rosenborgs bortekamp mot Haugesund søndag.

Det betyr altså at RBK-stopper Tore Reginiussen er tvilsom til oppgjøret.

— Er det opp til meg blir det ofte sånn at jeg har veldig lyst til å prøve og bare knalle på, men dette er en skade det er litt skummelt å ha en sånn tilnærming til, sier Reginiussen selv.

Han pådro seg en liten strekkskade i bortekampen mot Start 12. mai, og har ikke trent for fullt siden den tid.

— Det er ikke noen stor skade, og ikke noe som tar veldig lang tid. Men det er tre kamper igjen av vårsesongen, og jeg regner med at jeg kommer til å spille noen av dem, sier stopperen, som ikke har planer om å gamble.

— Det blir litt for dumt å slå opp en sånn skade.

I hans fravær gjorde Jørgen Skjelvik en god kamp i tospann med Holmar Eyjolfsson i 2-1-seieren over Lillestrøm 16. mai, og mye tyder på at det blir de to som spiller sammen også i Haugesund søndag.

I midtuken venter cupkampen mot andredivisjonslaget Nest-Sotra – før vårsesongen avsluttes med storkampen mot Molde hjemme på Lerkendal lørdag 28. mai.

— Jeg har veldig lyst til å bli klar til den. Det er ikke tvil om at det er et av sesongens høydepunkt, og jeg vil ikke risikere noe med tanke på den, sier Reginiussen.

Hør siste episode av podkasten Rasmus&Saga. Denne uken er Ole Selnæs gjest: