Thompson har vært i klubben siden desember. Torsdag sendte den tidligere storklubben, som nå er på nivå to i England, ut en pressemelding. Der ble det bekreftet at Thompson er suspendert.

Årsaken til beslutningen er ennå ikke kjent. Leeds skriver at de anser det som en intern sak, og ønsker ikke å kommentere beslutningen.

Senere torsdag holdt manager Redfearn en allerede planlagt pressekonferanse. Der varslet han at avgjørelsen om å suspendere Thompson gjør at han er usikker på sin egen framtid i klubben.

— Dette gjør jobben min vanskeligere. Her prøver man å bygge opp noe, i den tro at man har støtte. Før var jeg ikke i tvil om at jeg ønsket å bli i klubben, men nå må jeg virkelig tenke meg om, sa Redfearn.

Det er sportssjef Nicola Salerno som har suspendert Thompson. Salerno ble sist sommer ansatt i klubben av den kontroversielle italienske eieren Massimo Cellino.

Leeds har vist god form de siste ukene, og ligger midt på tabellen i mesterskapsserien. Lørdag spiller de hjemme mot Blackburn. (©NTB)