Strømsgodset-stopper Gustav Valsvik ble klar for tyske Eintracht Braunschweig lørdag formiddag etter at han skrev under en fireårsavtale.

Eintracht Braunschweig gir ingen detaljer rundt overgangssummen klubben har betalt Strømsgodset for 23-åringen.

Valsvik har fått draktnummer 5 og har signert en kontrakt som strekker seg til 2020. Samme dag som Gustav Valsvik ble presentert, debuterte stopperen i en treningskamp mot Hertha Berlin.

23-åringen startet kampen for sitt nye lag i 1-2-tapet, men ble tatt av etter 64 minutter i det som var hans uoffisielle debut for 2. Bundesliga-laget.

– En god start for nordmannen, skriver hans nye klubb på Twitter, som etter kampen la ut et bilde av Valsvik sammen med fansen med teksten «Ettertraktet nykommer! Gustav Valsvik tar seg tid til fansen etter kamp».

Hertha Berlin stilte uten Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred

– Jeg er veldig glad for at jeg er klar for Braunschweig. Dette er et riktig steg i karrieren min. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sier Valsvik.

Eintracht Braunschweig spiller i 2. Bundesliga, hvor laget endte på 8.-plass i fjor. Omar Elabdellaoui, Vegar Eggen Hedenstad, Håvard Nielsen og Mushaga Bakenga har alle en fortid i klubben.

Valsvik kom til Strømsgodset fra Sogndal i 2014 og har spilt 17 kamper for drammenserne denne sesongen.

(©NTB)