Mange forsterkninger i Rosenborg det siste året har gjort at midtbanekonkurransen har blitt i overkant hard for Magnus Stamnestrø (24). Fredrik Midtsjø og Mike Jensen har storspilt på hver sin indreløperplass, og til og med poteten Mattias Vilhjalmsson har imponert med to mål og assist i samme posisjon. Nå har Stamnestrø fått svar på om klubben vil ha han med videre.

24-åringen ble hentet fra Kristiansund som en utfordrer om fast plass på sikt, men slik har det ikke blitt. Selv om Stamnestrø har levert mål og assist i fleng da han fikk tillit i de tidlige cuprundene, har spilletiden uteblitt.

— Klubben vil forlenge

— Jeg håper jeg får mer tillit etter hvert, men jeg føler i alle fall at jeg er lojal og bidrar til gruppa, sier trønderen.

For en måned siden var Kåre Ingebrigtsen klokkeklar om at Magnus Stamnestrø skulle bli med videre. Nå ser det ut til at kontraktsforhandlingene endelig har begynt for indreløperen.

- Har du fått tilbud fra RBK om ny kontrakt?

— Ja, jeg har fått klare signaler på at klubben vil forlenge, og akkurat nå er vi i en god dialog. Jeg stresser ikke så mye med det akkurat nå, men jeg trives veldig godt i byen og i gruppa.

— Du er Rosenborg-spiller også neste år?

— Ja, det satser vi på, sier han til adressa.no.

- Tungt å bli vraket

24-åringen er innstilt på at han ikke skal gi opp selv om han har fått lite spilletid. Han innrømmer imidlertid at det er tungt å bli vraket fra kamptropp.

— Det er selvfølgelig tungt å bare trene og ikke spille fotballkamper. Særlig når man ikke får bli med i troppen engang, men jeg føler som sagt at jeg bidrar til gruppa med gode prestasjoner på trening, forklarer midtbanespilleren.

Han mener at det er medaljens bakside med at Rosenborg har en så utrolig bred stall.

— Noen må dessverre ut av troppen når vi har så mange fantastiske spillere, men jeg er motivert til å fortsette i Rosenborg, forsikrer Stamnestrø.