MOLDE (Rbnett): FC Pyuniks hovedtrener Sargis Hovsepyan (42) møtte pressen på Aker stadion før lagets trening mandag kveld. Han mener gjestene er godt forberedt.

— Vi har sett de fire siste kampene til Molde på video. Inntrykket er bra, laget holder høyt nivå. Det er mulig Molde har et bedre mannskap, men vi skal spille vårt eget spill, sa den tidligere forsvareren som selv har spilt for Pyunik. Han var også en periode i russiske Zenit St. Petersburg. Han står med 47 landskamper for Armenia.

- Er det noen spesielle spillere du har lagt merke til i Moldes siste kamper?

— Når man skal studere en motstander legger man alltid merke til den beste angriperen. Vi har sett at Moldes nummer 11 (Ola Kamara) er en spiss med gode kvaliteter. Han har stor fart og bra teknikk, sa Hovsepyan til Rbnett.

Pyunik har ikke møtt norske lag tidligere, men treneren tror norsk fotball generelt holder litt høyere nivå enn armensk.

— Den norske ligaen er bedre enn vår liga, men dette er europacup. Vi skal spille to kamper mot hverandre og alt kan skje. Det viktigste for oss er å ikke slippe inn mål i den første kampen. Uavgjort vil være et godt resultat. Da har vi et godt utgangspunkt for å avgjøre på hjemmebane neste uke, sa Sargis Hovsepyan.

FC Pyunik har sju spillere på det armenske landslaget. Midtbanespilleren Kamo Hovhannisyan er småskadet og skulle testes etter mandagens trening. De seks andre er spilleklare mot Molde tirsdag.