MOLDE (Rbnett): Magne Hoseth skrev ettårskontrakt med Viking før denne sesongen. Nå er avtalen hevet. Det bekrefter Hoseth selv overfor Rbnett mandag formiddag.

— Ja, vi er enige om å terminere kontrakten. Jeg er klubbløs, sier Hoseth til Rbnett.

- Hvorfor velger dere å avslutte samarbeidet etter halve sesongen?

— Jeg har jo ikke fått den spilletida jeg håpet på, og har ikke kommet inn i laget sånn som jeg trenger for å prestere. Jeg har ikke tid til å gå rundt og være misfornøyd. Da er det greit å gå hver til sitt. Viking sparer penger og jeg får prøve noe annet, sier Hoseth.

— Har ikke snakket med Start

Papirene ble signert mandag. Nå vet ikke 34-åringen hva han skal gjøre.

— Jeg skal ha noen dager ferie hjemme, og får god tid til å tenke meg om. Det finnes noen muligheter som jeg må se nærmere på. Men av respekt for Viking har jeg ikke snakket med klubber foreløpig.

- Det går rykter om at Start kan være neste stoppested?

— Jeg har hørt at folk har pratet sammen, men jeg har ikke snakket med Start. Odd Berg er trener i Start og han kjenner meg godt. Vi får se.

- Hva med Kristiansund, er det et aktuelt alternativ?

— Jeg kjenner ikke til at det har vært noen konkret interesse fra KBK, så det har jeg ikke tatt stilling til. Nå er jeg ledig, så de som er interessert får bare ta kontakt, sier Hoseth med et smil.

Etter en lang karriere i Molde, København og Vålerenga spilte Hoseth høstsesongen for Stabæk i fjor etter at han avsluttet kontrakten i Molde et halvt år før tida.