— Akkurat nå ser jeg mest fram til å legge meg. Jeg har ikke sovet på 24 timer, og har vært på reise i 17 timer. Nå er jeg trøtt, sier Goodson til fvn.no på Sør Arena.

Midtstopperen, som Start har hentet fra Dallas i USA, er endelig på plass i Kristiansand etter å ha vært med landslaget den siste uken.

— Etter jeg har sovet, gleder jeg meg til å treffe alle guttene, få energien tilbake og gjøre meg klar til å spille kamp mot Odd fredag, sier Goodson - som antakelig får sin debut på Skagerak Arena mot Odd.

- Hvordan vil du beskrive seg selv?

— Jeg er en stor, sterk fyr, som er god l lufta og tøff i taklingene, sier Goodson på typisk amerikansk vis.

25-åringen har fått drakt nummer fire i Start. Han forteller at han sjekket flere referanser før han endte opp i Start i 1. divisjon.

— Jeg kjenner flere av de amerikanske eliteseriespillerne, både Pat Noonen og Ramiro Corrales ble konsultert. Dessuten snakket jeg med Chris Gbandi, som prøvespilte her i fjor. Han sa det var helt fantastisk i klubben, sier Goodson om venstrebacken som ikke bestod den medisinske testen i Start i fjor vinter.

- Var det Gbandis råd som fikk deg til å bestemme deg?

.- Det er ikke bare en ting som bestemmer når man skal gjennomføre en slik overgang. Det var mange faktorer, sier Goodson og kveler en gjesp.