FotballLa Manga 200605.03.2006Molde v Dallas 2-1Foto: Morten Olsen, DigitalsportRob Friend - MoldeClarence Goodson - Dallas Foto: Digitalsport

USA vant kampen 2-0 etter scoringer av Eddie Robinson (15 minutter) og Landon Donovan (straffe 48). 14.878 tilskuere så treningskampen i Carson, California.

Corrales, som desperat ønsker seg bort fra Brann, spilte hele kampen på USAs venstreback. Det var 30-åringens første landskamp siden 2004.

Starts nyervervelse Clarence Goodson spilte hele 2. omgang i midtforsvaret, og fikk dermed sin landslagsdebut på det hjemmlig-baserte USA-laget.

For svenskene sto Fredrikstads Rami Shaaban i mål hele kampen. Rosenborgs Fredrik Stoor var ubenyttet reserve.

FIFA bestemmer

Landon Donovan satte inn sitt 35. landslagsmål, men det er opp til FIFA å bestemme om Donovan virkelig står med 35 mål eller om det bare er 34. 25-åringen satte inn sitt 35. landslagsmål på straffespark tidlig i annen omgang. Eric Wynalda, som spilte i tre VM, står med 34 scoringer.

Problemet er at Donovan scoret mot Danmark i en landskamp 20. januar i fjor. USA vant 3-1, men danskene har protestert til FIFA og mener at kampen ikke teller som offisiell landskamp. Dermed risikerer Donovan å måtte stryke en av sine landslagsscoringer, skriver NTB.

USAs neste treningskamp blir mot Mexico 6. februar.