Tidligere i dag skrev Sunnmørsposten at Ole-Monrad Alme har skrevet under en ny toårsavtale med Hødd. Nå ønsker klubben at Jan Lennart Urke (24) skal danne keeperteam med 19-åringen neste år.

I dag var Urke i samtaler med Hødd-ledelsen. Men Jan Lennart Urke kunne ikke si umiddelbart ja til Hødds tilbud.

— Vi diskuterte litt forskjellig, og det ligger vel et tilbud på bordet. Men foreløpig har vi ikke kommet til noen konklusjon. Jeg er i tenkeboksen med tanke på diverse ting. Jeg ønsker å bruke helga på hva jeg skal gjøre, sier Jan Lennart Urke til smp.no.

Urke røper at han har tilbud fra andre klubber. Det skal blant annet dreie seg om en 2.-divisjonsklubb.

Vil spille ukentlig

Jan Lennart Urke legger ikke skjul på at han ønsker signal på at han skal satses på som Hødds nye førstekeeper dersom han skal bli værende på Høddvoll.

— I utgangspunktet vil jo jeg ha lovnader på at jeg skal bli satset på, sier Urke.

- Hva sier Hødd om det?

— Jeg vil ikke gå i detaljer på det. Det er litt vanskelig å svare på det på stående fot, sier Urke.

- Gjør det saken kanskje litt ekstra vanskelig at Hans-Erik Eriksen ikke kjenner deg og Ole-Monrad så godt?

— Det er klart det er et lite spørsmål det også, men det skal ikke ha så veldig stor innvirkning det. Til syvende og sist er det vel prestasjonene som avgjør uansett, sier han.

- Er hakket foran Ole-Monrad

Per dags dato mener 24 år gamle Jan Lennart Urke at han bør stå hakket foran Ole-Monrad Alme i køen om å bli Hødds nye førstekeeper.

— Jeg er jo en del år eldre og har væt med i gamet i noen flere år enn han. Jeg slet en del med Gilmores Groin siden i april, men nå har jeg kommet tilbake og er kanskje bedre rustet enn jeg har vært noen gang tidligere. Utgangspunktet mitt er at jeg mener jeg er mer solid og rutinert enn Ole-Monrad foreløpig, men for all del: Han er en veldig lovende keeper, sier Jan Lennart Urke.