ØNSKER SEG RBK: Nardo-leder Sten Stensrud. ØNSKER SEG RBK: Nardo-leder Sten Stensrud. Foto: Morten Antonsen

- Føler det er vår tur til å få Rosenborg nå

Rosenborg startet veien til ny cupfinale med 3-0-seier over Åfjord. Hvem de møter i runde to, mener en trøndersk klubb er helt opplagt.

KIL/HEMNE — NARDO 1-2

For etter 2-1-seier over KIL/Hemne blir det sannsynligvis Nardo som får storfint i besøk i 2. runde. De vinrøde fra Nissekollen har ikke møtt naboene i vest på 19 år. Nå kan ventetiden være over.

— Det ligger vel i kortene at vi får Rosenborg nå. Det bør være vår tur nå, sier daglig leder Sten Stensrud.

Han satt hjemme og fulgte oppdateringer pr SMS siden nervene tok overhånd for Nardo-sjefen. Bydelslaget har vært alt annet enn et cuplag de siste årene og det har etterhvert blitt et manus for 2.divisjonsklubben å feile.

— Vi har ikke vært cuplaget de siste årene, det er vel fem eller seks år siden vi var i 2.runde. Jeg liker ikke slike kamper, jeg er for nervøs. Derfor valgte jeg å bli hjemme, flirer han.

Hjemme i Trondheim kunne han derimot smile over at Martin Johnsen og Joakim Solem fikset en oppskriftsmessig 2-1-seier på Kyrksæterøra. Gevinsten for å nå 2.runde er på 98.000 kroner, men for klubben som får Rosenborg kan den summen godt og vel dobles med en billettpris på 100 kroner og potensielt rundt tusen tilskuere.

2.-divisjonsklubben på Nissekollen har ikke fått besøk av de høylytte naboene fra Lerkendal siden 1997 til tross for gåavstanden mellom banene. Nå forventer Nardos daglige leder ny cupfest.

— Nå er det vel fem år siden vi hadde Bodø/Glimt, så det er klart det hadde vært morsomt. Jeg ser for meg mellom 1000 og 1500 tilskuere og med inngangsbillett på 100 kroner kan du regne ut selv. Kiosk- og billettinntektene der vil komme godt med, sier han.

Med et totalbudsjett på i underkant av fem millioner er det enkelt å forstå det.

Hvem Nardo, Rosenborg og resten av trønderlagene får i 2.runde blir avklart før helga.

Vis fakta ↓
NM fotball menn onsdag, 1. runde: