ÅFJORD-ROSENBORG 0-3

ÅFJORD: — Dæven, det var artig, sier Staven Larsen fornøyd til adressa.no.

— Det er fantastisk, jeg kan nesten ikke beskrive det. Å spille foran så mye folk hjemme på Åset. Det er ubeskrivelig.

Midtbanespilleren var høyt og lavt i 90 minutter da fjerdedivisjonslaget Åfjord lenge holdt Rosenborg fra livet. Sterkest i duellene, først på ballen og med en intensitet i presset som ingen kunne overgå. Og den siste delen av kampen sprang han rundt på Åset kunstgress med krampe nær sagt overalt.

— Krampen meldte seg overraskende tidlig, vil jeg si. Jeg spilte med den lenge, og det gikk bra. Man går aldri av banen i en sånn kamp, sier han.

Før kampen sa han at det ville bli svært tøft å holde nullen til pause. Foran 2400 tilskuere klarte imidlertid fjerdedivisjonslaget nettopp det. Og det så rimelig komfortabelt ut i tillegg.

— Ja, Rosenborg var litt tannløse, egentlig. De har vel ikke all grunn til å være så fornøyde, men de maler oss i senk i andre omgang. Det er vanskelig å holde det oppe i 90 minutter, men jeg er fornøyd likevel, jeg, sier han.

Staven Larsen jobber som tømrer til daglig, men Åfjords spillende trener har trenerkollega Odd-Petter Hosen som sjef. Så nå kan han formodentlig nyte kvelden uten bekymring.

— Jeg har jobb i morgen, men vi får se. Det går sikkert an å begynne litt sent i morgen, sier han.

Midtbanemannen er klar på at Rosenborg tar hjem cuptittelen nå.

— Selvfølgelig vinner de når de slår oss ut i første runde. Nå er den hardeste motstanderen tatt, melder Staven Larsen med et stort glis om munnen.